Πιστοποιημένες με τα πρότυπα UNI 9569 και ENV 1627, όλες οι θωρακισμένες πόρτες διασφαλίζουν και εγγυώνται την αποτελεσματική αντίσταση κατά της διάρρηξης και του σπασίματος και την υψηλή προστασία σε κάθε απόπειρα παραβίασης.

Διαθέσιμες σε διάφορα μοντέλα με διαφοροποιημένα συστήματα κλεισίματος για να ικανοποιούν κάθε απαίτηση, όλες οι θωρακισμένες πόρτες εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα κατασκευής κάτω από αυστηρά κριτήρια και την υψηλή αντοχή, ενώ η λειτουργικότητα και η αισθητική συνδυάζονται κατάλληλα ώστε να απαντήσουν ολοκληρωμένα στις διαφορετικές ανάγκες και τα ποικίλα κριτήρια επιλογής των πελατών μας.

Περιγραφή

ΔΟΜΗ ΦΥΛΛΟΥ ΠΟΡΤΑΣ

 • Κατασκευή με διπλό φύλλο ηλεκτρογαλβανισμένου χάλυβα ενισχυμένο στο εσωτερικό μεταξύ των δύο φύλλων με μαγγάνιο..
 • Φύλλο με δύο ανθεκτικούς ρυθμιζόμενους μεντεσέδες (ή προαιρετικά με τρεις ρυθμιζόμενους μεντεσέδες) και πέντε σταθερούς πύρους.
 • Πλάκα προστασίας της κλειδαριάς.
 • Λαμαρίνες συγκράτησης εξωτερικής επένδυσης χρώματος καφέ (προαιρετικά από ανοξείδωτο χάλυβα ή βαφές RAL).
 • Μαλακό λαστιχένιο περίβλημα στην ειδική υποδοχή της λαμαρίνας στο εσωτερικό, για την συγκράτηση και την προστασία από την σκόνη, τον ήχο και τον αέρα.
 •  Χειρολαβές εξωτερικά και εσωτερικά σε διάφορους τύπους και χρώματα.
 • Περιοριστής ανοίγματος.
 • Κινητός ανεμοφράκτης για την συγκράτηση του αέρα μεταξύ πόρτας και δαπέδου.
 • Ματάκι πανοραμικό.

 

ΚΑΣΑ, ΠΡΟΚΑΣΑ

Κάσα και πρόκασα από λαμαρίνα χάλυβα, λυγισμένη σε ραουλιέρα, πάχους 2mm, βαμμένα με πολυεστερική βαφή σε χρώμα καφέ σκούρο για εξωτερική χρήση (προαιρετικά όλες οι βαφές RAL), ρεγουλατόροι για ρύθμιση ύψους βάθους. Εκτός από τις στάνταρ κάσες- πρόκασες, υπάρχουν διαθέσιμες και άλλες εκδοχές με σκοπό να καλυφθούν οι διαφορετικές αρχιτεκτονικές και κτιριακές ανάγκες που αφορούν σε νέες κατασκευές, ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις.

 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ

Μεγάλη γκάμα επενδύσεων καλύπτει την αισθητική πλευρά και τις ανάγκες των πελατών, από ξύλο ή αλουμίνιο, κλασικές, μοντέρνες, παντογραφικές, πρεσαριστές. Ειδικές επενδύσεις κατά παραγγελία σε ξύλο με καπλαμά ή μασίφ σε διάφορες αποχρώσεις. Οικονομικές λύσεις laminate, σε πληθώρα αποχρώσεων.

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 • Τοξωτές πόρτες, μονές και διπλές με έλλειψη.
 • Με φεγγίτη ή με τζάμι τετράγωνο στενό ή τοξωτό.
 • Με άνοιγμα στο φύλλο για τζάμι, διάφορα σχέδια και διαστάσεις.
 • Με ηλεκτρικό άνοιγμα ελεγχόμενο από απόσταση.
 • Με άνοιγμα από έξω προς τα μέσα ή αντίστροφα.
 • Για πόρτες εισόδου με σταθερά τυφλά ή με τζάμι.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ.

Το σύστημα κλειδώματος, το οποίο γίνεται με ένα μικρό κλειδί, παρέχει ταυτόχρονη λειτουργία ενός μονού πύρου που κλειδώνει στην βάση, τριών στο κέντρο και ενός στο επάνω μέρος της πόρτας, και ένα σύστημα γραναζοτών μηχανισμών, το οποίο παρέχει μία ομαλή λειτουργία και ελαχιστοποιεί την πίεση στο κλειδί.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας για όλη την σειρά κυλίνδρων ευρωπαϊκού προφίλ είναι η έξτρα προστασία που παρέχεται από ένα ειδικό κάλυμμα (defender) από σκληρύνων ατσάλι – αυτό είναι απλά τοποθετημένο επάνω στο φύλλο της πόρτας και παρέχει έξτρα προστασία εναντίον απόπειρας παραβίασης στο σύστημα κλειδώματος.

Η δεύτερη κλειδαριά, η οποία είναι επίσης κύλινδρος ευρωπαϊκού προφίλ, ελέγχει τον επιπλέον ανενεργό πύρο ασφαλείας στο κέντρο της πόρτας. Επίσης, μπλοκάρει την κεντρική κλειδαριά με αποτέλεσμα να δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του σπιτιού να ελέγχει την πρόσβαση, για παράδειγμα, του προσωπικού υπηρεσίας. Σε περίπτωση απώλειας κλειδιών, σας παρέχονται κύλινδροι προς αντικατάσταση – μόνο ο κύλινδρος απαιτεί αντικατάσταση και αυτό δεν είναι περίπλοκη διαδικασία.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι ο μηχανισμός κλειδώματος – πέρα από την ενυπάρχουσα αντίστασή του στην είσοδο λόγω ζορίσματος, ο μηχανισμός μπλοκάρει και δεν μπορεί να αφαιρεθεί σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να τον αφαιρέσει με την βία.